VELKOMMEN TIL ROMSTØLEN PARK

Romstølen Park er ett nytt og spennende boligprosjekt som er under oppføring sentralt på Myra
Våre tidligere boligprosjekter på Romstølen var en suksess der alle 28 enhetene ble solgt på rekordtid. Nå åpner vi opp for ytterligere ett nytt prosjekt like i nærheten som totalt vil inneholde hele 48 boenheter samt næring og/eller studioleiligheter i midten av bygningen.

Prosjektet består av 2 byggetrinn der vi nå er i full gang med å føre opp 24 stk leiligheter samt midtdelen av bygget. Salget har til nå gått veldig bra men fortsatt har vi noen usolgte enheter, så ønsker du å bo sentralt, praktisk og billig er dette prosjektet for deg! Alle leilighetene er godkjent for gunstig husbankfinansiering så her kan våre kunder få tilgang til meget lave lånekostnader.
Siden salgsstart er allerede 17 av 24 enheter solgt i byggetrinn 1 og vi legger opp til en salgsstart på trinn 2 etter sommerferien 2018.

Leilighetene har en praktisk romfordeling som omfatter vindfang, kombinert stue og kjøkken løsning, 2-3 soverom, bad og bod. Se leilighetsvelgeren for nærmere info vedr. planløsning og størrelser.
Badet leveres med gulv og veggflis samt alt av sanitærprodukter som vask med servant, skap og speil, vegghengt toalett og dusjvegger i glass. Badene blir levert med ferdig opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Overflatene ellers i leiligheten er kvalitetsprodukter iform av parkett/laminat, fliser i gang og ferdigmalte vegg og takplater i trefiber. Er man tidlig ute kan våre kunder være med i prosessen med å velge farger og finish på overflater innenfor vårt standardsortiment.

Kjøkkenet leveres ferdig montert fra Strai og kan oppgraderes utover standarden hvis ønskelig. Alle våre kunder får eget møte med Strai sin konsulent der løsninger kan skreddersys iht behov og ønsker. Alle leilighetene vil få vannboren gulvvarme i stue, kjøkken, gang og bad. Noe som gir en jevn og komfortabel varme i boligen året rundt. Leilighetene får stor balkong på over 18m2 som gir gode solforhold samt god plass til utemøbler, grill, varmelamper etc.

Kjelleren på bygget blir parkeringsareal der alle leiligheten får hver sin P- plass med egen sportsbod på 5m2. Her blir det direkte tilgang til trappehus og heis slik at man enkelt kan parkere og gå tørrskodd opp til boligen sin. Pris på P-plass er 139.000,- og kommer i tillegg til kjøpesummen.


MEGET SENTRAL BELIGGENHET:

Boligene ligger vis-a-vis for kunstisbanen, Myra idrettsanlegg og Sam Eyde videregående skole og byr på meget korte avstander til det meste man trenger i hverdagen.

Målte avstander er som følger:

Bussforbindelse - ca. 200 meter
Sam Eyde bgs - ca. 300 meter
Barnehage - ca. 500 meter
Myra barneskole - ca. 1km
Harebakken senter - ca. 2 km
Stoa handelspark - ca.2 km
Arendal sentrum - ca.4 km


LAVE KOSTNADER MED HUSBANKFINANSIERING:

Boligen er tilrettelagt for Husbankfinansiering. Husbanken tilbyr lån inntil 80% av boligens kjøpesum. Resterende 20% må fremskaffes enten ved egenkapital, startlån eller lån i annen bank. For startlån, les mer under rettledning for tilsagn om startlån, på kommunens hjemmesider. Vi tar gjerne ett møte med deg for å se på mulighetene til å få finansiert din drømmebolig, og hjelper deg med din søknad til både Husbanken og kommunen/ startlån.

Eksempel på lånekostnad ved fullfinansiering:

Kjøpesum kr 2.398.000,- pluss avgifter
Husbank 80 % av kjøpesum
Topp finansiering 20 % av kjøpesum
Total lånekostnad pr mnd Kr 4.270,-*

*Forutsetninger for lånekostnaden

1,579 % flytende rente i Husbanken, p.t. 01.05.2018
2,5 % flytende rente på topp finansieringen
24 % skattereduksjon av lånekostnaden
3 års avdragsfrihet på lån til Husbanken

Lånekostnaden uten avdragsfrihet og skattereduksjon blir kr 9.295,-/mnd.
Faktisk månedskostnad er avhengig av din finansielle situasjon Ta kontakt med oss for en uforpliktende gjennomgang.


Fordelene ved helt NY bolig!

Visste du at ny bolig er betraktelig rimeligere å eie enn bruktbolig?
Du sparer penger helt fra kontrakt, og alle år fremover.
- Ingen dokumentavgift på bolig, kun dok.avgift av tomteverdi
- Lave strømutgifter
- Rimelig forsikring
- Ingen oppussing eller vedlikehold
- 5 års reklamasjonsrett!
- Tilpasset framtiden/alderdom
- Trygghet
- Kun nytt er NYTT!

Bruk ferie og fritid på det du vil- ikke bruk tiden på oppussing!


Høres dette ut som en bolig for deg er det bare å ta kontakt med vår salgsansvarlig for en uforpliktende gjennomgang!